/astrid-grön.png
/astrid-grön.png

I Augusti 2002 så hade jag praktik i köket här. Restaurangen gick då under namnet Innefickan och drevs av en man vid namn Peter. Redan då kände jag att här skulle jag vilja jobba fler gånger, då det är en helt magisk lokal. I många år hade jag gått och sneglat mot restaurangen, men det hade aldrig varit nära att bli något konkret.

Vintern 2022, nästan 20 år efter min praktik, så blev jag kontaktad av dåvarande ägaren som undrade om jag var intresserad av att köpa restaurangen. 9:de Januari 2023 skrev vi på alla papper, och restaurangen var nu i min ägo. En 20 år gammal dröm hade nu slagit in och jag var väldigt uppskruvad, lycklig och förväntansfull. 26: April kunde vi äntligen låsa upp dörrarna och jag är oerhört stolt över den mat- & dryckesupplevelse mina fantastiska medarbetare erbjuder och levererar

Danne - Krögare

Vad är Astrid?

På Astrid tar vi inspiration från Japan, Kina och Korea när vi skapar våra rätter. Vi serverar smarriga fusionrätter som är skapta för att delas på vid bordet. Vi har en mängd fisk- och skaldjursrätter, kötträtter och en massa växtbaserat

Vi har även ett stort intresse för vin. Hela världen finns representerad på vår meny och alla viner är handplockade för att matcha med vår mat. Vi erbjuder över 30 olika viner på glas där den krispigaste champagnen och den fylligaste Riojan finns representerade. Sommelier Astrid har god erfarenhet från vinprovningar, så vi arrangerar gärna. Hör av dig.

Utöver vin så finns ett stort sortiment av Saké och asiatisk Whisky. Ca 25 öl har vi hemma, där samtliga är bryggda i Jämtland.

Postgränd 11, 831 31 Östersund

Öppettider: Tisdag – Lördag 17:00-23:00

Tel: 076-3128000
Mail: krogenastrid@gmail.com
/facebook-logga.png